mitt 2013

 
Årets konsert: Lana Del Rey
Årets skönaste: Min underbara kompis Hanna
Årets citat: *bakis röst kommer krypandes ut ur ett fallet tält* "jag blev nyss penetrerad av ett grässtrå" /hemlig person eller "MEN TJEJER HUR GÖR VI MED OSTEN" - Johanna
Årets stoltaste ögonblick: Haft så många, ger priset till Matilda för att hon varit så jävla bra och stark den här hösten! 
Årets pinsammaste: En hemmafest i Tyresö, går inte in på detaljer.
Årets bästa månad: November
Årets värsta månad: Mars
Årets roligaste: Svårt att välja en specifik händelse, men kan ta ett exepmel: När Matte trodde att hon sprang för glatta livet i luften när det egentligen var jag som bar henne under armarna från en konsert bort mot hennes tält (you had to be there, Emmaboda).
Årets klokaste: När jag bestämde mig för att styra upp mitt liv
Årets oklokaste: När jag bestämde mig för att dricka rosé på tom mage
Årets låt: Lana Del Rey - Young and Beautiful
Årets
Årets resa: Antagligen Paris eftersom jag var där med mina bästa tjejer, 2:a plats Las Vegas
Årets uppfyllda mål: Att må bättre
Årets icke uppfyllda mål: Springa ett maraton... 
Årets bästa raggningsreplik: "Om du vore en snapchat så skulle jag screenshota dig" 
Årets festivalupplevelse: Håkan på Popaganda - storslaget.

09.23

// just nu, morgon, kaffe, morgonrock från newport //

biosöndag/odenplan

 
 
 
 
 
 
 
Igår var det 2013s sista söndag och det firade jag med bio tillsammans med Anna. The Hobbit 2 blev det på biografen Victoria på Södermalm, den var så himla bra! Har aldrig varit ett stort Sagan om Ringen-fan men när the Hobbit 1 kom ut bestämde jag mig för att se alla Sagan om Ringen-filmerna och jag föll pladask. Kommer alltid vara en Potter-tjej men Frodo är inte heller så dålig han.
 
Idag är sista kvällen någonsin som jag kommer gå och lägga mig för att sedan vakna upp en vanlig tisdag år 2013, imorgon är ju sista dagen på det här året. Tänkte göra ett specialinlägg imorgon tillägnat 2013, ingen årsresumé men något liknande. Ikväll blir det vila vila vila, imorgon är en stor dag. Puss på er!