2014.04.07

Hej mina favoriter! Jag har så dåligt samvete över att bloggen blivit knuffad åt sidan den senaste veckan, jag har haft så himla mycket annat att tänka på så det har varit svårt att blogga! Jag vill ju inte heller blogga bara för bloggandets skull, jag vill ju liksom dela med mig av intressanta saker och inte bara en massa tomma inlägg. Här kommer min måndagslista som jag hittade på (surprise) Pinterest så att ni nya läsare kan få lära känna mig lite bättre! 
 
Vad förknippar du med månaden April?
Hmm. Opålitligt väder, skolpress och promenader.
 
Om du åkte på en resa helt ensam till ett land du aldrig varit i förut - vilka tre saker skulle du ta med dig?
Parlör, bra bok och hörlurar.
 
Vad ser du mest fram emot just nu i denna stund?
Sjukt lätt fråga; min resa till Paris med Johanna såklart! Och att jag ska få träffa mina franska vänner nästa vecka. Om man bortser från det så blir det såklart min flytt om två månader. 
 
Favoritstad och varför?
Borde såklart svara Paris eftersom jag ska flytta dit, men New York kommer alltid vara nummer ett för mig. Antagligen för att jag älskar människorna där och storleken på allt, har varit där så många gånger nu också att det börjar kännas jobbigt varje gång jag åker därifrån! 
 
Tre viktiga kriterier hos en partner som du inte kan förbise? 
Humor, spontanitet, intelligens. Och snygga händer. 
 
Tre föremål du inte kan leva utan? 
Min kamera, mobilen och Clarins Beauty Flash Balm. Fråga inte.
 
Vad gör du och var befinner du dig om fem år?
Är nog i London då efter att precis ha flyttat dit från Paris med mitt nya, coola jobb. Jag jobbar då på någon skön tidning som modejournalist och har precis köpt hem thaimat för att mumsa på framför den 10:e, eftersläntrande och oplanerade säsongen av How I Met Your Mother. 
 
Vad gör du och var befinner du dig om fem minuter? 
I soffan där jag är nu, men har då bloggat klart och har istället påbörjat ett svenskarepotage som ska vara inlämnat i slutet av veckan. Det var det! 

Kommentera här: